vrijdag 31 mei 2013

He's back!

Helemaal als nieuw! Twee weken zit hij nu thuis sinds de kinderarts onze superman thuis schreef en hij is helemaal terug! Eten, spelen, dansen, springen, lachen en leren. Alles doet hij terug. Hij kan zich (mits de schema's en structuur) weer zelf aan- en uitkleden, wassen, ... Echt ongelofelijk.
Hij doet terug zijn best en na enkele maanden zien we hem thuis terug ontwikkelen. Hij doet weer zijn best om 'mooi' te praten!

Fantasiespel is sowieso niet onze superman zijn ding maar nu doet hij het weer wel!

Ook qua schema's is hij terug wat 'soepeler' in hoeverre dat kan bij onze superman, maar je ziet een verschil. Hij heeft minder detailschema's nodig wat toch een hele opluchting is.

Ook op het revalidatiecentrum zien ze de ommekeer in zijn gedrag, fantastisch toch!

Er zijn er die blijven volhouden dat de drukte en chaos op school hier niets mee te maken hebben maar dit bewijst het weer maar eens. Onze superman heeft meer rust en structuur nodig en dan functioneert hij naar behoren.

We zijn bang voor volgend schooljaar want mits hij geen attest type 2 kreeg en er verder vele wachtlijsten zijn, zijn we verplicht hem weer naar het gewoon onderwijs te sturen. Er zijn er die vinden dat we hem geen kansen geven doordat we nu al zeggen dat het weer niet goed zal gaan want hij wordt toch immers ouder hé tegen september (drie maanden ouder dan nu zal hij zijn). Dit is het bewijs dat er niet naar ouders geluisterd wordt door sommige 'professionelen'. Wie ken onze superman nu het beste? Zij of wij?

Nu ja, het is zo en we hebben ons er bij neergelegd. We starten vol goede moed en zullen onze superman heel erg aanmoedigen (zoals we altijd doen) maar als we zien dat het niet meer gaat dan zullen we het zeker niet zover laten komen als dit jaar!

En tot september? GENIETEN van onze superman!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten