maandag 31 december 2012

Een nieuw begin of eerder...

het verdere verloop?

De feestperiode zet zich door met uiteraard alle gevolgen van dien maar ondertussen zijn we er weer aan gewoon en hebben we een manier gevonden om het leefbaar te houden voor onze kleine superman en ons ganse gezin. Ik ben bezig aan een heel nieuw schema maar er laat nog wat materiaal op zich wachten.

Ondertussen zijn we ook volop in ons nieuwe huisje aan het klussen dus het is druk, druk, druk voor ons allemaal.

Nu jah... daarover kom ik eigenlijk niet zo direct vertellen.

Onze kleine superman heeft een ongelofelijk jaar achter de rug. In maart werd er gestart met individuele therapie in het RC voor logopedie en bij de psycholoog en zijn we gestart in de kinder- en jeugdpsychiatrie met het hele gezin.
Er kwam vanaf september drie halve dagen RC en GON begeleiding en dit alles binnen een nieuwe school.

Onze kleine superman ging van losse woordjes naar 4 woordzinnen, leerde vele SMOG gebaren, zich uitdrukken, beter communiceren, spelen, structuur, schema's, ... Kortom héél veel.

Het was voor ons een jaar met veel tegenslagen maar des te meer mooie momenten. We zagen onze kleine superman groeien met de dag en dat is het mooiste geschenk dat 2012 ons kon geven!
Dit geldt uiteraard ook voor zijn kleine broer!

Een nieuw begin... nee zo zou ik het dus niet noemen. Oké we zullen verhuizen naar ons eigen huisje maar verder hoop ik dat we een jaar mogen hebben zoals 2012. Een jaar vol liefde, vreugde, hoop, vriendschap, geluk, vooruitgang, ... of we daar dan terug zo voor willen vechten als in 2012? Graag! Het resultaat mag er immers zeker zijn!

Het enige dat ik wens is... meer aanvaarding en respect voor elke persoon of deze nu 'normaal' is of net een beetje anders, we zijn allemaal uniek!

Allemaal een heel fijn nieuw jaar gewenst met vele lieve, kleine zaken die samen 't grootse maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten